Fotoboek      Home      Start    Nieuws    Informatie    Potgrond actie    Bestellen    Concerten    Fotogalerij    Contact    Links    Repetities    Leden
Headlines
• Potgrondactie 2019
• Start Repetitie
• Kerstconcert 2018
• Groot (Familie)Kerstconcert te Papendrecht 2018
• Overdracht rustbank

Meest gelezen artikelen
• Kerstconcert Hervormde Kerk te Ommen
• OMK 40 jaar
• Potgrondactie
• Bestuur
• Start Repetitie

Welkom op de website van het Ommer Mannenkoor

Kort nieuws
                                   Start Ommermannnenkoor.

Het Ommermannenkoor is weer begonnen met de wekelijkse repetities op woensdagavond , 19.30 uur in gebouw “De Kern” aan de Bouwstraat in Ommen.
Het Ommermannenkoor is een algemeen koor en heeft een repertoire met zowel wereldse liederen als ook christelijke liederen. Onder leiding van hun Dirigent Gezinus M Veldman is elke repetitie een feest. Gezinus weet een ieder zo te inspireren dat het ook werkelijk een feest is om te zingen.
Hebt u ook plezier in zingen, sluit u dan aan bij het Ommermannenkoor.
Eerstvolgende concert:

16 MAART 2019
50-jarig jubileumconcert m.m.v. het Libero Strijkorkest en de sopraan Elma van den Dool - Gereformeerde Kerk Ommen