Fotoboek    Home    Start      Nieuws      Informatie    Potgrond actie    Bestellen    Concerten    Fotogalerij    Contact    Links    Repetities    Leden

50-jarig Jubileumconcert

Zaterdagavond 16 maart 2019 vond ons 50-jarig jubileumconcert in de gereformeerde kerk in Ommen plaats. De (scheidende ) voorzitter Jan Hekman , kon meer dan 700 bezoekers welkom heten, waaronder de beschermheer van het koor : burgemeester Hans Vroomen,twee Ommer wethouders,de heren Bert Jaspers Faijer en Leo Bongers,een afvaardiging van MGV Liederkranz 1842 uit Gedern(D) en een aantal vertegenwoordigers van koren uit Ommen en omstreken. Het koor werd ondersteund door de sopraan Elma van den Dool en het strijkorkest Libero uit Zwolle ; het geheel onder de inspirerende leiding van onze dirigent Gezinus M. Veldman.Het door hem samengestelde programma bestond o.a.uit werken van J.S.Bach en Mozart,maar ook modernere stukken van A.Bocelli en Benny Andersson , afgewisseld met solos van Elma van den Dool , het orkest en Gezinus M.Veldman aan de vleugel.

Deze avond zal nog lang in ons geheugen blijven !!!!!!

Overige artikelen:
• Aanbieding (bijen)boom door MGV Liederkranz 1942 uit Gedern(D)
• Bestuurswisseling en jubilarissen Ommer Mannenkoor
• Kerstconcert 2018