Fotoboek    Home    Start      Nieuws      Informatie    Potgrond actie    Bestellen    Concerten    Contact    Links    Repetities    Leden

Groot (Familie)Kerstconcert te Papendrecht 2018

Zaterdagavond 8 december 2018 vond het jaarlijkse Groot (Familie)Kerstconcert in de Bethlehemkerk te Papendrecht plaats ; de opbrengst van deze avond (ruim 15.000) komt ten goede aan de stichting Support Casper Onderzoek naar alvleesklierkanker. Het Ommermannenkoor, als onderdeel van het Oost-Nederlands Mannenkoor (180 leden)   o.l.v. Gezinus Veldman , nam een deel van het programma voor haar rekening . Overige medewerking werd verleend door het Inspire2liveChoir (190 leden) o.l.v.Peter Overduin , Annelies Schep :sopraan, Marco Bakker : bariton, Gezinus Veldman : vleugel, Andre de Jager : orgel en Edith en Arjan Post : trompet. Geweldig om mee te maken !!!!

Overige artikelen:
Jubileumdag t.g.v.50-jarig bestaan,15.05.2019
50-jarig Jubileumconcert
Aanbieding (bijen)boom door MGV Liederkranz 1942 uit Gedern(D)
Bestuurswisseling en jubilarissen Ommer Mannenkoor
Kerstconcert 2018