zoeken:   
 
   Fotoboek    Home    Start      Nieuws      Informatie    Potgrond actie    Bestellen    Concerten    Fotogalerij    Contact    Links    Repetities    Leden  
YouTube

Music was my first love
U bevindt zich hier: Nieuws

NIEUWS

 

Potgrondactie 2019


Voorjaars perikelen bij het Ommermannenkoor .

Zingen maakt blij, goed voor ademtechniek, en adembeheersing, maar ook club gevoel.
Daarom heeft het Ommer Mannenkoor de eerste week van maart zijn jaarlijkse potgrond aktie, en velen rekenen al weer op onze komst.

De voorjaarskoorts heeft de leden van het Ommermannenkoor in haar greep.
Daarom komt in 2019 het Ommermannenkoor maar liefst voor de 27ste achtereenvolgende jaar weer met potgrond bij u langs, een ware traditie dus.

Vanaf maandag 4 maart tot en met zaterdag 9 maart kunt u dus mannen van het Ommer mannenkoor bij u aan de deur verwachten.
De potgrond word keurig aan huis geleverd, dus geen zware zakken en dergelijks in uw eigen auto.
De zakken potgrond van circa 45 liter kosten € 3,-- per zak en aan huis geleverd.
Mochten wij u niet thuis treffen, of u wilt vooraf of achteraf willen bestellen dan kan dit natuurlijk bij de leden van het Ommermannenkoor of bij ons lid Dirk Strijker telefoon 0529-452805 tussen 18.30 -19.30 uur.

Elke woensdagavond houden we onze repetitie van 19.30 tot 21.30 uur in de Kern aan de Bouwstraat in Ommen.
En onder de bezielende leiding van onze dirigent Gezinus Veldman is zingen gewoon een feest.
Kom zoals zo velen al voor u, en wordt lid van het Ommermannenkoor.
Zingen daar knap je van op, zet even je zorgen op zij.
  

Start Repetitie


                                   Start Ommermannnenkoor.

Het Ommermannenkoor is weer gestart met de wekelijkse repetities op woensdagavond in 2019, 19.30 uur in gebouw “De Kern” aan de bouwstraat in Ommen.
Het Ommermannenkoor is een algemeen koor en heeft een repertoire met zowel wereldse liederen als ook christelijke liederen. Onder leiding van hun Dirigent Gezinus M Veldman is elke repetitie een feest. Gezinus weet een ieder zo te inspireren dat het ook werkelijk een feest is om te zingen.
Hebt u ook plezier in zingen, sluit u dan aan bij het Ommermannenkoor.
 
Reageer op dit artikel
 

Kerstconcert 2018


Woensdagavond 12 december 2018 vond het jaarlijkse kerstconcert in de gereformeerde kerk aan de Bouwstraat plaats. Deze keer met de medewerking van de bekende organist Wim Magre en onder de bezielende leiding van onze dirigent en pianist Gezinus Veldman,werd het een sfeervolle en zeer geslaagde avond» Lees verder
  

Groot (Familie)Kerstconcert te Papendrecht 2018


Zaterdagavond 8 december 2018 vond het jaarlijkse Groot (Familie)Kerstconcert in de Bethlehemkerk te Papendrecht plaats ; de opbrengst van deze avond (ruim € 15.000) komt ten goede aan de stichting Support Casper Onderzoek naar alvleesklierkanker. Het Ommermannenkoor, als onderdeel van het Oost-Nederlands Mannenkoor (180 leden)   o.l.v. Gezinus Veldman , nam een deel van het programma voor haar rekening . Overige medewerking werd verleend door het Inspire2liveChoir (190 leden) o.l.v.Peter Overduin , Annelies Schep :sopraan, Marco Bakker : bariton, Gezinus Veldman : vleugel, Andre de Jager : orgel en Edith en Arjan Post : trompet. Geweldig om mee te maken !!!!


  
» Lees verder
  

© WIPEsoft / Ontwerp J.K. Bijl