zoeken:   
 
   Fotoboek    Home    Start      Nieuws      Informatie    Potgrond actie    Bestellen    Concerten    Fotogalerij    Contact    Links    Repetities    Leden  
YouTube

Music was my first love
U bevindt zich hier: Nieuws

NIEUWS

 

Potgrondactie 2019


Voorjaars perikelen bij het Ommermannenkoor .

Zingen maakt blij, goed voor ademtechniek, en adembeheersing, maar ook club gevoel.
Daarom heeft het Ommer Mannenkoor de eerste week van maart zijn jaarlijkse potgrond aktie, en velen rekenen al weer op onze komst.

De voorjaarskoorts heeft de leden van het Ommermannenkoor in haar greep.
Daarom komt in 2019 het Ommermannenkoor maar liefst voor de 27ste achtereenvolgende jaar weer met potgrond bij u langs, een ware traditie dus.

Vanaf maandag 4 maart tot en met zaterdag 9 maart kunt u dus mannen van het Ommer mannenkoor bij u aan de deur verwachten.
De potgrond word keurig aan huis geleverd, dus geen zware zakken en dergelijks in uw eigen auto.
De zakken potgrond van circa 45 liter kosten € 3,-- per zak en aan huis geleverd.
Mochten wij u niet thuis treffen, of u wilt vooraf of achteraf willen bestellen dan kan dit natuurlijk bij de leden van het Ommermannenkoor of bij ons lid Dirk Strijker telefoon 0529-452805 tussen 18.30 -19.30 uur.

Elke woensdagavond houden we onze repetitie van 19.30 tot 21.30 uur in de Kern aan de Bouwstraat in Ommen.
En onder de bezielende leiding van onze dirigent Gezinus Veldman is zingen gewoon een feest.
Kom zoals zo velen al voor u, en wordt lid van het Ommermannenkoor.
Zingen daar knap je van op, zet even je zorgen op zij.
  

Start Repetitie


                                   Start Ommermannnenkoor.

Het Ommermannenkoor is weer gestart met de wekelijkse repetities op woensdagavond in 2019, 19.30 uur in gebouw “De Kern” aan de bouwstraat in Ommen.
Het Ommermannenkoor is een algemeen koor en heeft een repertoire met zowel wereldse liederen als ook christelijke liederen. Onder leiding van hun Dirigent Gezinus M Veldman is elke repetitie een feest. Gezinus weet een ieder zo te inspireren dat het ook werkelijk een feest is om te zingen.
Hebt u ook plezier in zingen, sluit u dan aan bij het Ommermannenkoor.
 
Reageer op dit artikel
 

Kerstconcert 2018


Woensdagavond 12 december 2018 vond het jaarlijkse kerstconcert in de gereformeerde kerk aan de Bouwstraat plaats. Deze keer met de medewerking van de bekende organist Wim Magre en onder de bezielende leiding van onze dirigent en pianist Gezinus Veldman,werd het een sfeervolle en zeer geslaagde avond» Lees verder
  

Groot (Familie)Kerstconcert te Papendrecht 2018


Zaterdagavond 8 december 2018 vond het jaarlijkse Groot (Familie)Kerstconcert in de Bethlehemkerk te Papendrecht plaats ; de opbrengst van deze avond (ruim € 15.000) komt ten goede aan de stichting Support Casper Onderzoek naar alvleesklierkanker. Het Ommermannenkoor, als onderdeel van het Oost-Nederlands Mannenkoor (180 leden)   o.l.v. Gezinus Veldman , nam een deel van het programma voor haar rekening . Overige medewerking werd verleend door het Inspire2liveChoir (190 leden) o.l.v.Peter Overduin , Annelies Schep :sopraan, Marco Bakker : bariton, Gezinus Veldman : vleugel, Andre de Jager : orgel en Edith en Arjan Post : trompet. Geweldig om mee te maken !!!!


  
» Lees verder
  

Overdracht rustbank


Vandaag 10.11.2018 is door vertegenwoordigers van het Ommer Mannenkoor , de bank overgedragen aan een vertegenwoordigster van "Oldenhaghen" . Deze bank is een geschenk van onze zustervereniging Liederkranz uit Gedern (D) t.g.v.het najaarsconcert in oktober 2018.   
» Lees verder
  

Zomers concert in Bostheater Ommen ,09.06.2018


Onder ideale weersomstandigheden verzorgde het Oost-Nederlands Mannenkoor op zaterdagavond 9 juni een openluchtconcert in het natuurrijke Bostheater op de Besthemerberg bij Ommen. De zangers uit dit bijna 220 man tellende grote koor zijn afkomstig uit het Hoogeveens Chr. Mannenkoor, het Ommer Mannenkoor en het Chr. Mannenkoor Vroomshoop, en staat onder leiding van dirigent en pianist Gezinus Veldman.
Al ver voor aanvang stroomde de tribune vol met zo'n 1200 bezoekers, die een bijzonder sfeervolle avond beleefden, want het grote en massieve mannenkoor, ondersteund door bongospeler monsieur Bernard en door twee doedelzakspelers en snaredrum, zorgde voor een aaneenschakeling van kleine en grote pareltjes.
Het concert startte met het krachtige ‘Te Deum Laudamus', met een gevoelvolle voortzetting met ‘Dona Nobis Pacem', ‘Das Morgenrot', en ‘Halleluja' van Leonard Cohen. In het middendeel volgden onder andere ‘Speeltuin' van Marco Borsato, ‘One hand one heart' uit de West Side Story van Leonard Bernstein, en ook daverden een paar Russische soldatenliedjes voorbij. Het concert eindigde met het bekende Mexicaanse ‘Sierra Madre' en het machtige Schotse lied ‘Mull of Kintyre' van oud-Beatle Paul McCartney. Een toegift ontbrak niet want samen met het publiek sloot het koor het concert af met de melancholieke Schotse ballade ‘Auld lang syne', een afscheidslied.
Een afscheid voor altijd? Dat valt te betwijfelen, want Jan Hekman, voorzitter van het Ommer Mannenkoor dat samen met de Stichting Bostheater dit concert organiseerde, zinspeelde er al op: wie weet komt er volgend jaar een vervolg.

» Lees verder
  

© WIPEsoft / Ontwerp J.K. Bijl