Home    Start    Nieuws    Informatie    Potgrond actie    Bestellen    Concerten    Fotogalerij    Contact      Links      Repetities    Leden

Don’t be Vague. Ask for Singing
U bevindt zich hier: Links

Gezinus M.Veldman studeerde piano bij Pierre Ruhlmann aan het conservatorium te Enschede en volgde improvisatielessen bij Louis van Dijk. Hij is actief als solist en begeleider van vele koren en solisten.

www.gezinusveldman.nl

1821 gründeten Lehrer und Geistliche die „Leustädter pädagogische Gesellschaft“ (Leustädter Hof bei Oberau). Ziel war die Fortbildung der Lehrer, die Hebung der Schule und die Pflege des Gesangs.Sinds 1970, is er een vriendschap met het "Ommer Mannenkoor". De vriendschap wordt beklemtoond met elke 2 jaar een wederzijdse bezoek.

www.liederkranz-gedern.de

Het Hoogeveens Christelijk Mannenkoor, opgericht in oktober 1963, telt momenteel ruim 150 leden en staat ook onder muzikale leiding van dirigent Gezinus M. Veldman.

www.mannenkoorhoogeveen.nl

Het Christelijk Mannenkoor "Vroomshoop" is opgericht op 1 maart 1951. Het koor noteert 104 actieve leden. CMK Vroomshoop staat ook onder leiding van Gezinus M. Veldman

www.cmkvroomshoop.nl