zoeken:   
 
   Fotoboek    Home    Start    Nieuws    Informatie    Potgrond actie    Bestellen    Concerten      Fotogalerij      Contact    Links    Repetities    Leden  

A day without singing is like a day without Sunshine
U bevindt zich hier: Fotogalerij

Uitverkochte Ommer Music Happening groot succes
Datum 11 en 12 november 2011


OMMEN – Vrijdag en zaterdagavond was de Carroussel in Ommen het décor voor de Ommer Music Happening. Eens in de twee jaar vindt dit unieke muzikale spektakel plaats. Het recept, topartiesten uit Ommen, het fanfare-orkest van Soli Deo Gloria Ommen met combo, het Ommer mannenkoor, gospelkoor Intermezzo en kinderkoor SDG Solikids. Op vrijdagavond vond de jeugdeditie plaats en werd uitgevoerd door het B-orkest van Soli Deo Gloria in samenwerking met jeugdig toptalent. Een prachtige avond waarbij het niveau van “de toekomst van Ommen” erg hoog was. Op zaterdagavond kon het publiek in een uitverkocht huis genieten van klassiek, pop en rock. De (Ommer) artiesten deze avond waren Nienke de Groot, Simone Hekman, Reza Ranjazmaij. De Ommer Music Happening is inmiddels een begrip in Ommen. De eerste Ommer Music Happening werd in 1999 georganiseerd.

Hieronder de foto's van beide avonden, gemaakt door Matthijs Steen.
» Lees verder
  
 

OMK 40 jaar


Koor viert feest met Duitse vrienden

Ze hebben elkaars kinderen zien opgroeien en elkaars taal leren spreken. De banden tussen mannenkoor Liederkranz uit het Duitse Gedern en het Ommer Mannenkoor bestaan al sinds vlak na de oprichting van het koor uit de Vechtstad. Bij de viering van het veertigjarig jubileum kunnen de Duitse vrienden dan ook niet ontbreken; gistermiddag kwamen ze per bus én fiets aan in Ommen.
» Lees verder
  

 

Kerstconcert Hervormde Kerk te Ommen


» Lees verder
  

 

Potgrondactie


Zingen maakt blij, goed voor ademtechniek, en adembeheersing, maar ook club gevoel.
Daarom heeft het Ommer Mannenkoor de eerste week van maart zijn jaarlijkse potgrond aktie, en velen rekenen al weer op onze komst.
» Lees verder
  

 
© WIPEsoft / Ontwerp J.K. Bijl