Fotoboek    Home    Start    Nieuws    Informatie      Potgrond actie      Bestellen    Concerten    Fotogalerij    Contact    Links    Repetities    Leden

Papa’s got the Magic of Singing and Gardening
U bevindt zich hier: Potgrond actie

Jubileum

-- al 27 jaar !!!! -- al 27 jaar !!!! -- al 27 jaar !!!! -- al 27 jaar !!!! -- al 27 jaar !!!! --

Voorjaars perikelen bij het Ommermannenkoor .

Zingen maakt blij, goed voor ademtechniek, en adembeheersing, maar ook club gevoel.
Daarom heeft het Ommer Mannenkoor de eerste week van maart zijn jaarlijkse potgrond aktie, en velen rekenen al weer op onze komst.

De voorjaarskoorts heeft de leden van het Ommermannenkoor in haar greep.
Daarom komt in 2019 het Ommermannenkoor maar liefst voor de 27ste achtereenvolgende jaar weer met potgrond bij u langs, een ware traditie dus.

Vanaf maandag 4 maart tot en met zaterdag 9 maart kunt u dus mannen van het Ommer mannenkoor bij u aan de deur verwachten.
De potgrond word keurig aan huis geleverd, dus geen zware zakken en dergelijks in uw eigen auto.
De zakken potgrond van circa 45 liter kosten € 3,-- per zak en aan huis geleverd.
Mochten wij u niet thuis treffen, of u wilt vooraf of achteraf willen bestellen dan kan dit natuurlijk bij de leden van het Ommermannenkoor of bij ons lid Dirk Strijker telefoon 0529-452805 tussen 18.30 -19.30 uur.

Elke woensdagavond houden we onze repetitie van 19.30 tot 21.30 uur in de Kern aan de Bouwstraat in Ommen.
En onder de bezielende leiding van onze dirigent Gezinus Veldman is zingen gewoon een feest.
Kom zoals zo velen al voor u, en wordt lid van het Ommermannenkoor.
Zingen daar knap je van op, zet even je zorgen op zij.

Bestellen potgrond