Fotoboek    Home    Start    Nieuws      Informatie      Potgrond actie    Bestellen    Concerten    Fotogalerij    Contact    Links    Repetities    Leden

The Joy of sing
U bevindt zich hier: Informatie

Eigentijds, energiek, en enerverend, dat zijn de optredens van het Ommer Mannenkoor.
De oprichting van het “Ommer Mannenkoor” vond plaats op 28 februari 1969.
Het Ommer Mannenkoor heeft een rijk verleden maar vooral ook een mooie toekomst.

Elk jaar brengen het Ommer Mannenkoor een kerstconcert ten gehore in Ommen. Verder op verzoek van derden zal na gebleken beschikbaarheid van voldoende koorleden opgetreden worden bij o.a.: Kerkdiensten, verzorgingstehuizen, festiviteiten en ook medewerking verlenen bij concerten van andere verenigingen.

Elke woensdagavond van 19.30u tot 21.30u is er repetitie van het Ommer Mannenkoor. Bij deze nodigen wij u van harte uit voor een bezoek op een dergelijk avond. Adres: “De Kern” Bouwstraat 23 te Ommen

Het Ommer Mannenkoor staat onder leiding van de dirigent Gezinus M.Veldman uit Vroomshoop.
Deze zorgt voor een eigentijdse en gevarieerde repertoireopbouw waarmee concerten in zeer uiteenlopende opzet kunnen worden gegeven.

Ook heeft het Ommer Mannenkoor vriendschappelijke betrekkingen met het MGV Liederkranz Gedern E.V.
Wij bezoeken elkaar eens in de twee jaar wederzijds, en verlenen over en weer samenwerking aan een concert ter plaatse.