Item toegevoegd aan winkelwagentje!!

Naar winkelwagentje

Korte Agenda

vrijdag 10 juni - Balkbrug

Dit bijzondere  openluchtconcert van het veelzijdige Ommer Mannenkoor wordt het eerste concert na twee jaar zonder optreden.

Het programma belooft gezellig, verrassend en fruitig te zijn; de trompetist Jan Venekamp en de slagwerker Obed Redder verlenen hun medewerking.

Het geheel onder de bezielende leiding van onze dirigent Gezinus Veldman

Plaats:    Openluchttheater Avereest , Hoogeveenseweg 38, Balkbrug

Tijdstip:  19.30 uur

Entree:   € 5,-- , kinderen t/m 12 jaar gratis

Bij slecht weer vindt het concert plaats in de Reestkerk, Oud Avereest 5, Balkbrug

Volledige agenda

Kort nieuws

Het zwarte goud

Het bestuur heeft in 1991 een actie gestart om de financiële situatie van het Ommer Mannenkoor (OMK) te verbeteren en te gaan  sparen voor nieuwe koorkleding.

De actie zou moeten bestaan potgrond uit te venten en deur aan deur te verkopen. De activiteitencommissie heeft deze actie uitgewerkt en contact gelegd met fa. Kohrmann in Coevorden  De wijken en straten werden verdeeld en de leden die in desbetreffende wijk/straat wonen, hebben de potgrond aan de deur verkocht.

De actie werd gehouden op de 1ste zaterdag in maart in Ommen en de 2de zaterdag in maart in Dalfsen (de potgrondactie in Dalfsen is ondertussen overigens gestopt)

De potgrond verkoop in Ommen werd opgeschaald van de zaterdag naar een hele week en wel de 1ste week van maart, hetgeen tot op de dag van vandaag nog zo is.

Door de inzet en de samenhorigheid van de OMK leden is het uitventen van de potgrond al 29 jaar een groot succes en hebben wij al die jaren een gelukkige penningmeester.