Item toegevoegd aan winkelwagentje!!

Naar winkelwagentje

Korte Agenda

vrijdag 10 juni - Balkbrug

Dit bijzondere  openluchtconcert van het veelzijdige Ommer Mannenkoor wordt het eerste concert na twee jaar zonder optreden.

Het programma belooft gezellig, verrassend en fruitig te zijn; de trompetist Jan Venekamp en de slagwerker Obed Redder verlenen hun medewerking.

Het geheel onder de bezielende leiding van onze dirigent Gezinus Veldman

Plaats:    Openluchttheater Avereest , Hoogeveenseweg 38, Balkbrug

Tijdstip:  19.30 uur

Entree:   € 5,-- , kinderen t/m 12 jaar gratis

Bij slecht weer vindt het concert plaats in de Reestkerk, Oud Avereest 5, Balkbrug

Volledige agenda

Kort nieuws

Herman Tip 40 jaar koorlid

In de Joodse cultuur staat het getal 40 een voltooide tijd. Gelukkig is dit bij het Ommer Mannenkoor niet zo, want dan zou Herman Tip (1e tenor) vorig jaar gestopt zijn met het zingen bij het OMK. Vanwege corona was er in 2020 geen jaarvergadering en kon Herman geen speldje worden uitgereikt. Op de jaarvergadering van september 2021 werd hij dan ook alsnog door voorzitter Symen Wiersma gehuldigd met het bereiken van zijn inmiddels 41-jarig lidmaatschap. Op naar het volgende jubileum (50 jaar!)