Item toegevoegd aan winkelwagentje!!

Naar winkelwagentje

Korte Agenda

woensdag 15 december - Ommen

KERSTCONCERT 2021 (AFGELAST)

M.m.v. het quartet Che-Vanno: Chloë Elsenaar(V1),Tina Draadjer(V2),Ester Potjes(alt0 en Wise de rijk(cello); zij bespelen de instrumenten: "Ferryman Strings" , gebouwd door ons koorlid Gerrit Veerman (een wereldprimeur!) en trompettist Frank van Elburg.

Gereformeerde Kerk

Bouwstraat 17   Ommen

zondag 26 december - Ommen

Medewerking Kerstdienst

Hervormde Kerk

Kerkplein 1 , Ommen

Volledige agenda

Kort nieuws

Herman Tip 40 jaar koorlid

In de Joodse cultuur staat het getal 40 een voltooide tijd. Gelukkig is dit bij het Ommer Mannenkoor niet zo, want dan zou Herman Tip (1e tenor) vorig jaar gestopt zijn met het zingen bij het OMK. Vanwege corona was er in 2020 geen jaarvergadering en kon Herman geen speldje worden uitgereikt. Op de jaarvergadering van september 2021 werd hij dan ook alsnog door voorzitter Symen Wiersma gehuldigd met het bereiken van zijn inmiddels 41-jarig lidmaatschap. Op naar het volgende jubileum (50 jaar!)