Item toegevoegd aan winkelwagentje!!

Naar winkelwagentje

Korte Agenda

woensdag 15 december - Ommen

KERSTCONCERT 2021 (AFGELAST)

M.m.v. het quartet Che-Vanno: Chloë Elsenaar(V1),Tina Draadjer(V2),Ester Potjes(alt0 en Wise de rijk(cello); zij bespelen de instrumenten: "Ferryman Strings" , gebouwd door ons koorlid Gerrit Veerman (een wereldprimeur!) en trompettist Frank van Elburg.

Gereformeerde Kerk

Bouwstraat 17   Ommen

zondag 26 december - Ommen

Medewerking Kerstdienst

Hervormde Kerk

Kerkplein 1 , Ommen

Volledige agenda

Kort nieuws

Kerstconcert Gereformeerde Kerk Ommen 11 december 2019

Onder grote publieke belangstelling  vond op woensdagavond 11 december het Kerstconcert van het Ommer Mannenkoor plaats in de Gereformeerde Kerk te Ommen. De dirigent van het koor , Gezinus M. Veldman , had ook dit jaar weer een uitgelezen programma samengesteld. Naast de algehele leiding verzorgde Gezinus het pianospel en de begeleiding van de solisten: Chloë Elsenaar uit Ommen op viool en de bariton Nanco de Vries uit Harderwijk.

Na het openingslied "Al wie dolend" , werden de aanwezigen , waaronder onze beschermheer burgemeester Vroomen, van harte welkom geheten.

Het koor , al dan niet samen met de solisten , werd afgewisseld door solo's van de violiste met o.a. het "Drei Könige" van P. Cornelius en het "Ave Maria" van Fr.Schubert  en de bariton met "Sleep holy night" van J.W. Peterson. De aanwezigen konden verder genieten van het koor , dat o.a. ten gehore bracht: "t Is geboren" , "Nu zijt wellekome/Tollite Hostias", "All is well", "Every where christmas tonight", "When a child is born" en "Go tell it on the mountains".

Na het dankwoord , werd de avond besloten met "Stille Nacht"van Fr. Gruber en verlieten de aanwezigen onder klokgeluid met een blij muziekgevoel het gebouw.

Fotografie: Ella Roelfs